Jeanine

Mijn naam is Jeanine Maas. Ik ben getrouwd en moeder van drie inmiddels volwassen zonen. Samen met onze hond Jack , kat Boy , kippen Mies en Moos , mini-Shetlanders Kiki en Geert en héél veel guppy’s wonen we in Nistelrode aan de rand van natuurgebied de Maashorst. Natuur en dieren zijn dan ook mijn grote hobby.

Mijn passie is om kinderen te laten ervaren wat hun kwaliteiten zijn en die in te zetten bij hun (leer)uitdagingen.

Door de ontwikkelingen in het basisonderwijs blijven steeds meer kinderen met leer – of gedragsproblemen binnen het reguliere (basis)onderwijs. Graag lever ik een bijdrage aan de groter wordende behoefte aan individuele hulp/zorg binnen het reguliere onderwijs. Zowel basisschoolleerlingen als leerlingen van het voortgezet onderwijs, MBO en HBO zijn van harte welkom in mijn praktijk.

Na 15 jaar leerkracht basisonderwijs ben ik in september 2008 mijn praktijk Klasse-RT Remedial Teaching op maat! gestart. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de opleiding tot Master SEN (Special Educational Needs)  Remedial Teaching aan de Fontys Hogeschool in ’s Hertogenbosch, die ik in juni 2010 heb afgerond. Tevens ben ik gecertificeerd MatriXcoach, Ik leer anders coach, trainer van Snel leren = leuk leren, Jungle Memory coach, Bal-A-Vis-X trainer, gecertificeerd INPP Reflex Integratie therapeut, trainer van Bodymap, MBL coach en RMTi therapeut.

Jaarlijks doe ik aan bij- en nascholing om nog beter aan te kunnen sluiten bij de hulpvraag van mijn leerlingen.

Sinds december 2022 ben ik gecertificeerd Paardencoach. Samen met Mini-Shetlanders Kiki en Geert help ik kinderen en jongeren, op een kind- en paardvriendelijke manier, om spelenderwijs nog steviger in hun schoenen te komen staan. Ook als het rekenen (tafels) en spelling maar niet wil lukken, kunnen Kiki en Geert helpen.

Graag nodig ik je uit om de website verder te bekijken. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.

Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten.

Kijkje in de praktijk