Jeanine Maas

Jeanine

Mijn naam is Jeanine Maas. Ik ben getrouwd en moeder van drie zonen. Door de ontwikkelingen in het basisonderwijs blijven steeds meer kinderen met leer – of gedragsproblemen binnen het reguliere basisonderwijs. Graag lever ik een bijdrage aan de groter wordende behoefte aan individuele hulp/zorg binnen het reguliere onderwijs.

Na 15 jaar leerkracht basisonderwijs ben ik in september 2008 mijn praktijk Klasse-RT Remedial Teaching op maat! gestart. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de opleiding tot Master SEN (Special Educational Needs)  Remedial Teaching aan de Fontys Hogeschool in ’s Hertogenbosch, die ik in juni 2010 heb afgerond. Tevens ben ik gecertificeerd MatriXcoach, Ik leer anders coach, trainer van Snel leren = leuk leren, Jungle Memory coach, Bal-A-Vis-X trainer, gecertificeerd INPP Reflex Integratie therapeut, trainer van Bodymap en RMTi therapeut.

In januari 2017 is Klasse-RT samen met RT de Schatkist een nieuw concept gestart: Beweeg je wijs! Bewust bewegen vanuit de basis. Onze missie is om het belang van bewust bewegen vanuit de basis onder de aandacht te brengen bij ouders en begeleiders van jonge kinderen en hen hierin te begeleiden.  www.beweeg-je-wijs.nl

Graag nodig ik je uit om de website verder te bekijken. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.

Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten.

Kijkje in de praktijk