Referenties

Bedankt voor je inzet , passie en je betrokkenheid bij het wel en wee van M.

We houden zeker contact!

 

Jeanine Maas is een enorme fijne juf voor kinderen die net even een extra duwtje in de rug nodig hebben.

 

Ik ben 3x bij Jeanine geweest en mijn leestempo is na een paar weken al veel sneller, ik merk dat met het maken van (lees)toetsen, ik ben niet meer in tijdnood gekomen. Ik weet nu ook hoe ik nog beter kan plannen. (geschreven door een leerling)

Ik merk dat onze dochter veel zekerder haar toetsen in gaat, omdat ze goed heeft gepland. Heel erg bedankt, Jeanine. Fijn dat je haar zo snel kon begeleiden. Mocht het nodig zijn weet ik je te vinden. (geschreven door moeder)

 

Onze zoon en wij hebben het afgelopen jaar als heel prettig ervaren. De extra steun i.v.m. o.a. de overstap naar een nieuwe school was heel fijn. Op inhoudelijk gebied, maar ook voor wat betreft zelfvertrouwen heeft onze zoon er zeker baat bij gehad, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een prima advies. Erg fijn was ook dat wij als ouders tijdens de bijeenkomsten aanwezig mochten zijn, zodat wij ook na de bijeenkomsten onze zoon gericht konden helpen. Jeanine, bedankt voor de super fijne samenwerking en zeker tot ziens in het nieuwe schooljaar i.v.m. de workshop die ingaat op de overgang naar het VO.

 

Hey Jeanine, wat een super nieuws! N. is dankzij jouw goede begeleiding en hulp geslaagd. Wat was hij blij en... vader en moeder trots!

 

Wat hebben wij een fijne ervaring met  Jeanine! Allebei mijn zonen zijn bij haar geweest voor bijles. Beide met hele andere intenties. De een voor zijn spelling en de ander vooral om trotser te worden op wat hij allemaal wel kan en niet de focus te leggen op wat lastiger gaat. Beide met prachtig resultaat!  Elke week zijn ze met veel plezier gegaan en voelde zich duidelijk op hun gemak. Ik kan het iedereen aanraden. Mocht het in de toekomst voor mijn dochter nodig zijn of de jongens nog een duwtje in de rug nodig hebben zou ik hier absoluut weer voor kiezen!  Enorm bedankt!

 

Onze dochter heeft veel vooruitgang geboekt door de hulp van Jeanine. Daarnaast heeft ze de cursus snel leren-leuk leren gedaan. Zeker een aanrader!

 

Ik heb Jeanine op netwerkbijeenkomsten leren kennen als een zeer deskundige collega. De leerling is bij haar in goede handen!

 

Klasse RT levert KLASSEwerk. En zit vol betrokkenheid en expertise. Steeds in ontwikkeling. Gaat met maatwerk doelgericht te werk, met als uitgangspunt de relatie met het kind. Kortom: KLASSE!

 

Mijn zoon heeft het drie jaar lang als zeer positief en fijn ervaren. Altijd weer zin om naar Jeanine te gaan en huiswerk was nooit een probleem.

 

Aangezien ik heel veel met ondernemers praat over de wijze waarop ze communiceren met klanten en hoe ze daarin verbeteringen kunnen doorvoeren… heb ik misschien een iets meer dan gemiddelde interesse in de wijze waarop jij in dit geval communiceert. Wat doe je dat goed!

Ik ben verrast hoe je terugkoppelt met de meiden en ze aanspoort en hoe je ons (ouders) met je tussenrapportage op de hoogte houdt en betrekt in het proces. Complimenten.

 

Bedankt voor je leuke en waardevolle cursus. Althans, die conclusie trekken wij na de feedback van onze zoon. De vernieuwde motivatie, plezier en inzet heeft in ieder geval al geleid tot goede cijfers in de laatste toetsweek. Als hij dit weet vast te houden komt het allemaal weer goed. En jij hebt daar aan bij gedragen. Dank je wel. 

 

"Klasse-RT is heel goed. Jeanine is aardig en helpt je overal mee. En ze heeft alle spullen die je nodig hebt!"  (geschreven door een leerling)

 

 

 

Basisonderwijs   Voortgezet onderwijs
     
Training Coaching Workshop   Onderzoek